Cantharellen in vermout

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 201 in Eten in Italie .

Keuken:
Italiaans
Gang:
nagerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Warme appel met amandelvla en abrikozensaus

Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Abrikozengratin

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Gebakken appels met abrikozensaus

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Abrikozenijs met bitterkoekjes

Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts