Myriam Hirano-Curtet, Theres Berweger, M. Hirano-Curtet en T. Berweger - Bakken met spelt

Bakken met spelt

Een boek van Myriam Hirano-Curtet, Theres Berweger, M. Hirano-Curtet en T. Berweger

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Bakken met spelt, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Verrassende recepten met speltmeel voor brood, gebak en hapjes.

Spelt is door zijn rijkdom aan eiwitten, vitaminen en mineralen, ijzer, magnesium en fosfor gezond voor lichaam en geest en verdient daarom een plekje in uw dagelijkse voeding. Daarnaast is dit oeroude koren ook een doeltreffende slankmaker en een krachtige fitmaker. Spelt zit namelijk boordevol voedingsvezels die de spijsvertering bevorderen en bevat een hoog gehalte aan koolhydraten en essentiële vetzuren, die waardevolle energie leveren aan ons lichaam. Maar bovenal is spelt gewoon heel erg lekker! In de keuken heeft spelt al bewezen een alleskunner te zijn. Het graan is even veelzijdig als tarwe, maar heeft een beter bakresultaat. Dankzij het hoge glutengehalte en de goede welkwaliteit wordt elk brood of gebakje luchtig en licht verteerbaar. In dit boek ontdekt u heerlijke recepten voor brood en broodjes, hartig en zoet gebak, taarten en koekjes. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van heerlijke fitnessbroodjes, blini's met zalm, knapperige sinaasappelkoekjes of een appel-vanilletaart met crème fraîche. Zodra u gerechten met spelt geprobeerd hebt, zult u nooit meer zonder dit voedzame graan met zijn unieke smaak willen!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken