Wim Jansen en W. Jansen - Culinaire almanak

Culinaire almanak

de beste (en de slechtste) producten in de supermarkt

Een boek van Wim Jansen en W. Jansen

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaire almanak, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Elke supermarkt heeft een steeds groeiend aantal kant-en-klaarmaaltijden. Welke gerechten kunnen de toets der kritiek doorstaan als het gaat om smaak en presentatie?
In deze derde, geüpdate Culinaire Almanak staat het oordeel over o.a. tientallen exotische kant-en-klaargerechten, zoals Indiase wokgroente, Chinese saté ajam en Griekse moussaka. Bij de geproefde supermarktproducten zijn er veel nieuwe producten bijgekomen, waarbij alles op het gebied van olijven en rijst. Ook nieuw dit jaar, bij de bezochte supermarkten, is de Natuursuper. Will Jansen geeft antwoord op de vraag of je daar echt het betere product mag verwachten. Alle producten worden met elkaar vergeleken, de beste (en de slechtste) krijgen een speciale vermelding.

Deze gids biedt ook allerlei tips en diverse artikelen over koken en lekker eten. De Culinaire Almanak is een must voor de culinaire thuiskok die met ingrediënten uit de supermarkt een smakelijke maaltijd wil bereiden.

Will Jansen schrijft voor culinaire (vak)bladen als Misset Restaurant en Bouillon. Hij werkte mee aan diverse culinaire boeken met onder andere Paul Fagel en Les Patrons Cuisiniers, Een Bijzondere Cuisson met Robert Kranenborg, Uit Zeeuwse Wateren met Edwin Vinke en Culinaire Grootmeesters.

‘De Michelingids voor de supermarkt.’
de volkskrant


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken