W. van Hoeven - 52 weekmenu's en boodschappenlijstjes

52 weekmenu's en boodschappenlijstjes

Een boek van W. van Hoeven

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 52 weekmenu’s en boodschappenlijstjes, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Elke week: 1 boodschappenlijstje, 2 personen, 5 lekkere maaltijden

Niet meer nadenken over wat je vanavond weer moet eten... Niet meer elke dag naar de winkel voor boodschappen... Geen ingrediënten over die je toch niet meer gebruikt...

Wilma van Hoeven biedt de lezer in 52 weekmenu's één handige boodschappenlijst per week, met vijf snel klaar maaltijdrecepten voor twee personen, waarmee je de hele week lekker eten op tafel zet. Wilma maakt gebruik van seizoensgebonden ingrediënten, waardoor je steeds gevarieerd eet en verse producten gebruikt. In de recepten worden alle ingrediënten gebruikt, zodat je optimaal gebruik maakt van je boodschappen.

Wilma van Hoeven was van 1978 tot 2000 culinair redacteur van Libelle, waar zij twaalf jaar lang verantwoordelijk was voor de rubriek Wilma Culinair, waarmee zij nog steeds wordt geïdentificeerd. Tegenwoordig is zij zelfstandig culinair redacteur en adviseur. Zij is ondermeer werkzaam voor Fair Trade Organisatie, het culinair tijdschrift TIP en tuinbouwveiling The Greenery, en heeft elke maand een column in het supermarkttijdschrift Boodschappen.

www.wilmaculinair.nl


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken