J. Robinson en Jancis Robinson - Jancis Robinson's Wijncursus

Jancis Robinson's Wijncursus

Een boek van J. Robinson en Jancis Robinson

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Jancis Robinson’s Wijncursus, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Jancis Robinson's Wijncursus is het langverwachte boek van een van 's werelds meest gerespecteerde wijnauteurs.

Jancis Robinson maakt als geen ander een complex onderwerp toegankelijk voor een miljoenenpubliek. Puttend uit een schat aan kennis en ervaring beschrijft Robinson honderden druivenrassen in heldere taal; ze vangt de smaak van vele wijnen in duidelijke bewoordingen en geeft nuttige aanbevelingen, zodat u uit het enorme aanbod van wijn de fles kunt vinden die u het meest aanspreekt. Door de actuele informatie, de praktische kaarten en de kleurrijke illustraties is dit boek een must voor wijnliefhebbers. Robinson beschrijft alle facetten van wijn, zoals hoe wijn wordt gemaakt, hoe u wijn moet proeven en opslaan, via welke internetsites goede wijn te krijgen is en welke wijnen het meest geschikt zijn om thuis te serveren. Een up to date overzicht van wijngaarden in de wijnproducerende landen maakt de Wijncursus compleet.

Jancis Robinson is een van de belangrijkste wijnschrijvers in de wereld. Ze is onder andere auteur van The Oxford Companion to Wine en recent schreef ze samen met Hugh Johnson een geheel herziene editie van de Wijnatlas.

'Ik ken niemand aan wie ik het stokje zou kunnen doorgeven die het sneller of met meer gratie verder zou kunnen dragen. Hugh Johnson in de Wijnatlas, 2002


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken