Char-siu: Kantonees geroosterd varkensvlees

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 134 in Het nieuwe Chinese kookboek .

Keuken:
Chinees
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
varkensvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Varkensgebraad met korst - flaeskesteg med svaer

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Varkenspoten met suiker

Een recept uit Jo van Lamoen - Zeeuwse pot

Gekookt gemarineerd varkensvlees

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Indonesische flensjestaart

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan