Een vis voor twee gerechten: Gebakken visfilet

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 80 in Het nieuwe Chinese kookboek .

Keuken:
Chinees
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Heilbotfilets in doperwtjes-tempurabeslag, warme tartaarsaus en aardappelsalade

Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Chao manli xiaren mian - Geroerbakte paling en garnalen in noedelsoep

Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Sjasliek van heilbot en artisjok met een uien-sojacrème

Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Gemberbrownies, kruidige

Een recept uit delicious. magazine - 2014-12