Bigoli met zee-egels

Je vindt dit recept op pagina 167 in De zilveren lepel pasta .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / avondmaal
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gezonde pasta met ansjovis & ui

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Fettucelle met gebakken gamba's en foreleitjes

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Bigoli in salsa all'ebraica con acciuga - Pasta met ansjovissaus

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Spaghetti met vis

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella