Confit van konijn met rauwe ham en polenta

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 1153 in de zilveren lepel .

Keuken:
Italiaans

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Stroperspot - poacher´s pot

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Hertenstoof met veel wijn en een beetje geduld

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Gemsbout in wijnsaus - gamsschlegel in weinsauce

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Gestoofd konijn met tomaten en kruiden

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria