E. Verdonck en B. van Leuven - Just baking

Just baking

Een boek van E. Verdonck en B. van Leuven

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Just baking, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Kwalitarief hoogstaande patisserie maken op basis van zuivere grondstoffen, dit is het streefdoel van elf Belgische banketbakkers, verenigd in de ‘Eurobaketkring’. Ze voeren de attisanale traditie hoog in het vaandel, wisselen voortduren kennis en ideeën uit, beoordelen elkaars gebak, kortom, streven naar een steeds grotere vakbekwaamheid en zetten zich af tegen elke vorm van smaakvervlakking.
In dit boek ontdek je meer dan vijftig unieke bakkerijk- en banketrproducten, met grote zorg bereid en met aandacht voor de beste grondstoffen. Just Baking biedt een schat aan inspiratie voor elke kookfanaat. De prachtige foto’s van culinair fotograaf Bart Van Leuven en de vernieuwende vormgeving van Inge Van Damme zetten de creativiteit van de creaties extra in de verf.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken