Gemzenkoteletten met paddenstoelen en zuidvruchten - costolette di camoscio ai funghi e frutta secca

Je vindt dit recept op pagina 1113 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
wild
Bereidingstijd:
75 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Porcini oil

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Eekhoorntjesbrood-, olijven- en manchegoboter

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Steinpilzbutter - Boter met eekhoorntjesbrood

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Eekhoorntjesbroodolie

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress