Gevulde fazant uit de pan - fagiano arrosto ripieno

Je vindt dit recept op pagina 1099 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Bereidingstijd:
85 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Fazant, gevuld en gekookt op wijnbladeren

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Faisan rôti à l'orange en au cumin - Gebraden fazant met sinaasappel en karwijsaus

Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Fazant met sinaasappel - filetti di fagiano all'arancia

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Fazant

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ