Ganzenborst in balsamicoazijn - petto d'oca all'aceto balsamico

Je vindt dit recept op pagina 1041 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Truffeldressing

Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig

Dressing voor salade met inktvis en gedroogde tomaat

Een recept uit Thea Spierings en Food4Eyes.com - Salades

Dressing voor groentesalade met parmezaankoekjes

Een recept uit Thea Spierings en Food4Eyes.com - Salades

Een­den­borst­fi­let met ro­de port­saus **

Serveersuggestie Een­den­borst­fi­let met ro­de port­saus **