Lever met artisjokken - fegato con carciofi

Je vindt dit recept op pagina 997 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
orgaanvlees
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Artisjokcarpaccio

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Garnaal, artisjok en jamón

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Basisbereiding artisjokken

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Artisjokkensalade met tuinbonen, risoni en schilfers pecorino

Een recept uit Alice Hart en Lisa Linder - Vegalicious