Geroosterd brood met varkensfilet en pâté de foie gras

Je vindt dit recept op pagina 890 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / hoofdgerecht
Soort:
vlees / varkensvlees / orgaanvlees
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kalfsschnitzeltjes met marsala

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Perziken uit de oven

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Kalfsschnitzels met marsala

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Ganzen- of kippenlever

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman