Torta di amaretti e marsala - Bitterkoekjestaart met marsala

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 35 in Italiaanse patisserie .

Keuken:
Italiaans
Gang:
nagerecht / bij de koffie
Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bulemas kon keso - Kaasspiralen

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Rodanchas kon keso - Grote kaasspiralen

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Het perfecte ei: gekookt, gebakken, roerei en omelet

Serveersuggestie Het perfecte ei: gekookt, gebakken, roerei en omelet

Scrambled Egg Foam

Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]