Varkensvlees in druivensap - arrosto all'uva

Je vindt dit recept op pagina 880 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vlees / varkensvlees
Bereidingstijd:
110 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Sperziebonensalade met pistachenoten

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Macaronisalade met spekjes en zuurkool

Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

ajo blanco

Een recept uit Michael van Straten - De gezonde Joodse keuken

Gehaktballetjes

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen