Gevulde zeekat - seppie farcite

Je vindt dit recept op pagina 843 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Bereidingstijd:
65 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Sinner Sunday: Puddingbroodjes

Een recept uit Nina de Bruijn & Elise Gruppen

Varkensvlees in bladerdeeg - filetto farcito in crosta

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Broodjes gevuld met garnalenragout

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Cappon magro

Een recept uit  - De Zilveren Lepel