Mul op de manier van Livorno - triglie alla livornese

Je vindt dit recept op pagina 784 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Mul in perkamentpapier - triglie in cartoccio

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Nonna guisy's vis met couscous

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Gebakken mul met oregano, citroen en puree van zwarte olijven

Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Rode mul antiboise

Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken