Andijvie gevuld met olijven en kappertjes - indivia ripiena di olive e capperi

Je vindt dit recept op pagina 576 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
bijgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Bereidingstijd:
70 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Andijvie, gesmoorde, en brandade van gerookte makreel

Een recept uit delicious. magazine - 2016-10

Brandade van gerookte makreel en gesmoorde andijvie

Een recept uit delicious. magazine - 2016-10

Andijviesoep

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Karbonade met in ansjovisboter gesmoorde andijvie

delicious. magazine - 2007-05