Cichorei met rode peper - cicoria al peperoncino

Je vindt dit recept op pagina 534 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
bijgerecht
Soort:
vegetarisch / groente
Bereidingstijd:
35 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Cichoreisla

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Cichorei met ansjovis - puntarelle in salsa di alici

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Fave e cicoria - Tuinbonen met cichorei

Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Pizzetta met cicoria en fontina

Een recept uit Russell Norman - Spuntino