Hardgekookt ei in aspic - aspic du uova sode

Je vindt dit recept op pagina 442 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / buffet / voorgerecht
Soort:
vlees / schuim/mousse/gelei / eieren, kaas en zuivel / gevogelte
Bereidingstijd:
75 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Eierlimonade

Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Angeles cocktail

Een recept uit J.D.T. Eekma - Elseviers cocktail en longdrink boek

Citroensorbet

Een recept uit  - Allerkerst

Mock clover club

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo