Polenta pasticciata ui de Valle d'Aosta - polenta pasticciata alla valdostana

Je vindt dit recept op pagina 372 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch / kaas
Bereidingstijd:
80 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Fontina en porcini fondue

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Polenta met fontina - polenta e fontina

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Prosciutto-aspergerolletjes

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Flensjes met ham en kaas - crêpes al prosciutto e fontina

Een recept uit  - De Zilveren Lepel