Sergio Herman, P. van Doveren, T. le Duc en S. Herman - Smaken uit Sluis

Smaken uit Sluis

Een boek van Sergio Herman, P. van Doveren, T. le Duc en S. Herman

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Smaken uit Sluis, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Sergio Herman, chef van Oud Sluis, barst zowat van de creatieve energie en is voortdurend op zoek naar nieuwe producten en ‘smaakbommen’.
Ooit, toen Sergio’s grootvader er de chef-koksmuts droeg, stond Oud Sluis bekend als het beste mosselrestaurant van de kust. Sergio’s vader zette meer verdijnde bereidingen met schaal- en schelpdieren op de kaart. Onder zijn impuls raakte Sergio doordrongen van het gastronomische leven en het culinaire denken. In 1992 sloegen de Hermans een nieuwe weg in. De stap was gedurfd maar succes volgde. In 1995 kreeg het sfeervolle restaurant aan de knusse Beestenmarkt in Sluis een eerste Michelinster en in 1999 volgde een tweede.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken