Diner / voorgerecht uit Espumas & Mousses:
Mousse van gerookte ham met vijgenvelouté en honing
- Ingrediënten:
- gerookte gekookte ham, honing, kwark, vijgen, worcestershiresaus en yoghurt
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Terug naar Jean Bono.
Diner / voorgerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / voorgerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / voorgerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Amuse / diner / voorgerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Recept uit Espumas & Mousses:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / voorgerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / voorgerecht uit Espumas & Mousses:
Recept uit Espumas & Mousses:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / voorgerecht uit Espumas & Mousses:
Recept uit Espumas & Mousses:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / voorgerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / voorgerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / voorgerecht uit Espumas & Mousses:
Recept uit Espumas & Mousses:
Recept uit Espumas & Mousses:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Recept uit Espumas & Mousses:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Espumas & Mousses: