Samin Nosrat

We hebben 2 boeken van Samin Nosrat waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Samin Nosrat? Registreren is gratis!

Boeken van Samin Nosrat

Recepten van Samin Nosrat

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / nagerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Karnemelkpannacotta

Ingrediënten:
gelatinepoeder, karnemelk, neutrale olie, slagroom, suiker, vanillestokje en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Blancheren: bladgroenten

Ingrediënten:
bietenloof, bladgroente, bladkool, boerenkool, bruine ui, cavolo nero, groente, krenten, paksoi, pijnboompitjes, saffraan en snijbiet

Keuken:
Internationaal
Soort:
groente
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Argentijnse chimichurrie

Ingrediënten:
chilivlokken, citroensap, extra vierge-olijfolie, knoflook, marjolein, oregano, peterselie, rodewijnazijn en zout

Keuken:
Siciliaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Klassieke Southern-slaw

Ingrediënten:
appel, appelciderazijn, citroensap, eidooier, geel mosterdpoeder, groene kool, neutrale olie, peterselie, rode kool, rode ui, suiker en wortel

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Indiase wortel-raita

Ingrediënten:
gemberwortel, ghee, knoflook, komijnzaad, koriander, korianderzaad, munt, peterselie, wortel, yoghurt, zout en zwart mosterdzaad

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vlees: Pasta al saucijzenragù

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge rode wijn, extra vierge-olijfolie, italiaanse saucijsen, kaaskorst van parmezaanse kaas, kaneelstokje, kippenbouillon, laurierblad, nootmuskaat, parmezaanse kaas, penne, rigatoni, runderbouillon, rundergehakt, sinaasappelschil, tagliatelle, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, volle melk, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / boter en olie
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Citruszalm

Ingrediënten:
citrusschil, dille, extra vierge-olijfolie, koriander, olijfolie, peterselie, venkelgroen, vijgenbladeren, zalmfilet en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Ribollita

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenkool, bonen, cannellinibonen, cavolo nero, coronabonen, croutons, extra vierge-olijfolie, groene kool, kievitsbonen, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, pancetta, parmezaanse kaas, savooiekool, spek, tomaten, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Alle recepten van Samin Nosrat