Samin Nosrat

We hebben 2 boeken van Samin Nosrat waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Samin Nosrat? Registreren is gratis!

Boeken van Samin Nosrat

Recepten van Samin Nosrat

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vlees: Pasta al kippenragù

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge rode wijn, eekhoorntjesbrood, eend, extra vierge-olijfolie, jeneverbes, kaaskorst van parmezaanse kaas, kalkoen, kippenbouillon, kippenbout, laurierblad, parmezaanse kaas, penne, rigatoni, rozemarijn, runderbouillon, tagliatelle, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / boter en olie
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner uit Zout, vet, zuur, hitte:

Varkensschouder met chilipepers

Ingrediënten:
gedroogde chilipeper, gele ui, gerookt-paprikapoeder, knoflook, komijnzaad, koriander, neutrale olie, pils, tomaten, tomaten uit blik, varkensschouder en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vlees
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Catalaanse pepersaus romesco

Ingrediënten:
amandelen, croutons, extra vierge-olijfolie, gedroogde chilipeper, gedroogde tomaat, hazelnoot, knoflook, rodewijnazijn, water en zout

Keuken:
Noord-Afrikaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Gekonfijt varkensvlees

Ingrediënten:
eendenvet, kippenvet, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, tijm, varkensschouder, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vlees
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Aromatische room

Ingrediënten:
abrikozenpitten, amandelextract, amaretto, bitterzoete chocolade, citroenschil, cognac, crème fraîche, earl grey thee, frambozenliqueur, grand marnier, instant espresso-koffiepoeder, kahlua, kardemom, kokos, kristalsuiker, laurierblad, limoncello, mandarijnschil, perzikblad, rozenwater, rum, sinaasappelbloesemwater, sinaasappelschil, slagroom, vanillestokje, wisky, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
zoet
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Tomatenvinaigrette

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, extra vierge-olijfolie, knoflook, rodewijnazijn, sjalot, tomaten en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Zalm met sojaglazuur

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, cayennepeper, dille, extra vierge-olijfolie, gemberwortel, knoflook, koriander, peterselie, sesamzaad, sojasaus, venkelgroen, vijgenbladeren, zalmfilet en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Ricotta-tomatensalade op toast

Ingrediënten:
anijshyssop, balsamicoazijn, basilicum, bieslook, brood, dragon, extra vierge-olijfolie, kerstomaat, kervel, knoflook, peterselie, ricotta, rodewijnazijn, sjalot, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:

Perziche pavlova's

Ingrediënten:
bessen, eiwit, maïzena, rozenessence, slagroom, suiker, vanille-extract, wijnsteenbakpoeder en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
zoet / zoete hapjes
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Gekonfijte kip

Ingrediënten:
eendenvet, kippenpoot, kippenvet, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vlees
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vis en zeebanket: Pasta alle vongole met groente

Ingrediënten:
bimi, boerenkool, boter, cavolo nero, chilivlokken, citroen, droge witte wijn, extra vierge-olijfolie, knoflook, linguine, parmezaanse kaas, peterselie, spaghetti, stengelbroccoli, tapijtschelpen, ui, venusschelp en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Alle recepten van Samin Nosrat