Mathijs Kok

We hebben 6 boeken van Mathijs Kok waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Mathijs Kok? Registreren is gratis!

Boeken van Mathijs Kok

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Mathijs Kok

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Diner / avondmaal uit Nootje:

Kastanjenootpuree met spruitjes

Ingrediënten:
gedroogde dille, gedroogde tijm, hazelnoten, kokosmelk, kokosolie, olijfolie, spruitjes, tamme kastanjes, zeezout en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Recept uit Nootje:

Walnotenpesto

Ingrediënten:
basilicumbladeren, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, walnoten en zeezout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Recept uit Nootje:

Cranberry-paranotenpanbrood

Ingrediënten:
bloemenhoning, boekweitmeel, cranberry's, haverzemelen, lauwwarm water, paranoten, speltbloem en zout

Soort:
noten en zaden / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Lunch uit Nootje:

Kastanjenotenknäckerbrödjes

Ingrediënten:
gedroogde gist, havermeel, karwijzaad, kastanjemeel, lauwwarm water, speltbloem, yoghurt en zeezout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Diner / avondmaal uit Nootje:

Kokosnootpasta met pistachepesto

Ingrediënten:
eieren, groene asperges, italiaanse bloem, kokosmeel, olijfolie, pistachenotenpesto en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Drinken uit Nootje:

Pistachenotenmelk

Ingrediënten:
agavesiroop, pistaches, water en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Drinken uit Nootje:

Kokosnootwater-gemberbier

Ingrediënten:
bloemenhoning, citroen, droge gist, kokoswater, limoen en gember

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Diner / avondmaal uit Nootje:

Tamme kastanjenotenravioli met spinaziesaus

Ingrediënten:
champignons, cherrytomaatjes, havermeel, kastanjemeel, kokosolie, oesterzwammen, peper, rozemarijn, sjalotje, sojameel, spinazie, walnoten, water, witte bonen, zachte geitenkaas en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Lunch uit Nootje:

Bulgur met pistachenoot en granaatappel

Ingrediënten:
bulgur, citroensap, feta, gerookte pistachenoten, granaatappelpitjes, honing, olijfolie, tuinerwten en water

Soort:
salade / noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Recept uit Nootje:

Pistachenotenaioli

Ingrediënten:
amandelen, pistaches, kappertjes, knoflook, limoensap, peper, pistacheolie, rozemarijn, water en zeezout

Soort:
saus/dressing/jus / noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Lunch uit Nootje:

Noten-bietensalade

Ingrediënten:
appels, blauwe rozijnen, cranberry's, biet, macadamianoten en pecannoten

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Ontbijt uit Nootje:

Krokante cashewnotencruesli

Ingrediënten:
blauwe rozijnen, bloemenhoning, cashewnoten, geblancheerde amandelen, havergrutten, havermoutvlokken, kokospoeder, walnootolie en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Snack of tussendoortje uit Nootje:

Noten-vruchtencakejes

Ingrediënten:
amandelen, baksoda, dadels, eieren, gedroogde abrikozen, haverzemelen, kokospalmsuiker, pecannoten, speltbloem, speltmeel, vanillemerg, walnoten en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nootje:

Een pittig notenjasje

Ingrediënten:
blanke amandelen, chilipoeder, ei, olijfolie, ras el hanout, speltbloem en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nootje:

Wasabinootjes

Ingrediënten:
bloemenhoning, ei, gerookt paprikapoeder, peper, pinda's, speltbloem, wasabipoeder en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Recept uit Nootje:

Pecannoten-pepertapenade

Ingrediënten:
basilicumbladeren, chilipoeder, gerookt paprikapoeder, kappertjes, olijfolie, pecannoten, puntpaprika's, water, zeezout en zongedroogde tomaten

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Recept uit Nootje:

Pistachenotenpesto

Ingrediënten:
basilicumbladeren, bladpeterselie, pistaches, knoflookteen, limoensap, olijfolie, peper en zeezout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Snack of tussendoortje uit Nootje:

Blauwe bessen-hazelnootmuffins

Ingrediënten:
baksoda, blauwe bessen, bloemenhoning, ei, havergrutten, haverzemelen, hazelnootolie, hazelnoten, kaneel, kokospalmsuiker, olie, sojamelk, speltmeel, vanillemerg en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Lunch uit Nootje:

Walnoot-pompoenbroodje

Ingrediënten:
eieren, havermeel, kaneel, olijfolie, pompoen, walnootmeel, walnoten, wijnsteenbakpoeder en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Alle recepten van Mathijs Kok