Alberto Musacchio

We hebben 4 boeken van Alberto Musacchio waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Alberto Musacchio? Registreren is gratis!

Boeken van Alberto Musacchio

Recepten van Alberto Musacchio

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Recept uit Vegeterranean:

Porri al montasio

Ingrediënten:
00-meel, bloem, boter, cheddar, extra vergine olijfolie, gist, melk, montasio-kaas, plantaardige olie en prei

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Risotto allo zenzero e limone

Ingrediënten:
arboriorijst, bladpeterselie, boter, carnarolirijst, citroensap, extra vergine olijfolie, gemberwortel, groentebouillon, knoflook, parmigiano, pompoen, risottorijst, salie, sjalot, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Asparagi con salsa all' arancia

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, groene asperge, radicchio, sinaasappel en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Basisrecept uit Vegeterranean:

Groentebouillon

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, courgette, knoflook en wortelui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Gnocchi alla romana

Ingrediënten:
boter, ei, groentebouillon, jeneverbes, maïsgriesmeel, maïzena, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pecorino en room

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Maccheroni ladus

Ingrediënten:
00-meel, aubergine, bladpeterselie, courgette, durum tarwemeel, ei, extra vergine olijfolie, grano duro meel, groentebouillon, knoflook, pecorino, plantaardige olie, rode paprika en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / groente
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Strudel di mele

Ingrediënten:
00-meel, abrikoos, abrikozenjam, amandel, appel, boter, broodkruim, bruine suiker, citroen, kaneelpoeder, marmelade, pijnboompitjes, room, rozijn en sinaasappelrasp

Keuken:
Oostenrijks / Italiaans
Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Parmezaanse kaas-rucolamengsel

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, parmezaanse kaas en rucola

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Recept uit Vegeterranean:

Polpettone di seitan vestito

Ingrediënten:
bladerdeeg, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, brood, citroenrasp, extra vergine olijfolie, knoflook, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pecorino, pompoen, seitan, sesamzaad, sjalot, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Recept uit Vegeterranean:

Pizza rustica al formaggio

Ingrediënten:
00-meel, boter, broodkruim, ei, extra vergine olijfolie, gist, margarine, parmezaanse kaas, scamorza, sojamelk, suiker en tofu

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Paddenstoelenmengsel

Ingrediënten:
bladpeterselie, extra vergine olijfolie, knoflook, paddenstoel en rozemarijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Basisrecept uit Vegeterranean:

Paprikasaus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, extra vergine olijfolie, knoflook en rode paprika

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Basisrecept uit Vegeterranean:

Bladerdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter en margarine

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Ontbijt uit Vegeterranean:

Alua

Ingrediënten:
amandel, appel, banaan, boter, druivensiroop, fruit, kardemompeul, kokosrasp, kokossiroop, maanzaad, maïsgriesmeel, melk, mosto cotto, peer, perzik en rozijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Recept uit Vegeterranean:

Timballo alla teramana

Ingrediënten:
bloem, boter, courgette, doperwt, ei, extra vergine olijfolie, knoflook, melk, mozzarella, paddenstoel, parmezaanse kaas, pecorino, rozemarijn, sjalot en spinazie

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Ontbijt uit Vegeterranean:

Ciambella

Ingrediënten:
00-meel, bakpoeder, bloem, boter, cacao, chocolade, citroenrasp, ei, suiker, yoghurt en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Carpaccio di rapa rossa

Ingrediënten:
belegen geitenkaas, biet, bladpeterselie, citroensap, extra vergine olijfolie, rucola, walnoten en zachte geitenkaas

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Parmigiana alla casertana

Ingrediënten:
00-meel, aubergine, basilicum, extra vergine olijfolie, groene olijven, kappers, pijnboompitjes, plantaardige olie, rode wijnazijn, rozijn, tomaat, ui en zwarte olijf

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Bijgerecht uit Vegeterranean:

Wortelpuree

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, boter, parmezaanse kaas, sjalot en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Alle recepten van Alberto Musacchio