Marijne Thomas

We hebben 3 boeken van Marijne Thomas waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Marijne Thomas? Registreren is gratis!

Boeken van Marijne Thomas

Recepten van Marijne Thomas

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Snack of tussendoortje uit Koch!:

Mueslirepen

Ingrediënten:
amandelen, gedroogde abrikozen, gemberpoeder, gemengde ongezouten noten, g honing, havervlokken, lijnzaad, ontpitte dadels, sesamzaad, sultanarozijnen, tl geraspte citroenschil, tl kaneel, water, zaden en zonnebloemolie

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / koek en gebak
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Hoofdgerecht / avondmaal uit Koch!:

Pittige wortelstoof

Ingrediënten:
chilipeper, groentebouillon, honing, olie, peterselie, teentjes knoflook, vastkokende aardappelen, verse gember, wortels, zoete aardappelen en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Lunch / hoofdgerecht / avondmaal uit Koch!:

Maaltijdsoep met verse tuinkruiden

Ingrediënten:
bot, groentebouillon, hacheevlees, lamsschouder, lavas, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, savooiekool, uien, vastkokende aardappelen, verse tijm, witte kool, wortels, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Buffet / lunch / voorgerecht uit Koch!:

Pompoensoep

Ingrediënten:
groentebouillon, kerriepoeder, komijn, kruidenbouillon, peper, pompoen, verse gember, wokolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Lunch / hoofdgerecht / avondmaal uit Koch!:

Aardappelsalade

Ingrediënten:
augurken, eierdooiers, eieren, halve komkommer, lente-uitjes, limoensap, mosterd, peper, rode ui, vastkokende aardappelen, verse dille, wittewijnazijn, yoghurt, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Lunch / voorgerecht uit Koch!:

Kruidenpannenkoekjes met cantharellen

Ingrediënten:
boter, daslook, ei, el bloem, knoflook, kruidenbouillon, ml melk, peper, peterselie, pfifferlinge, sjalotjes en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Hoofdgerecht / avondmaal uit Koch!:

Sperziebonen met spek en peer

Ingrediënten:
bonenkruid, peper en zout, peren, rookspek, sperziebonen en uien

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Bijgerecht uit Koch!:

Kwetsenmoes

Ingrediënten:
kaneelstokjes, kruidnagel, kwetsen, onbespoten citroen, pruimen en zakje vanillesuiker

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Picknick / snack of tussendoortje uit Koch!:

Hazelnootkoekjes

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, g boter, gemalen hazelnoten en poedersuiker

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / koek en gebak
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Picknick / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch!:

Pruimen-bladerdeegschuitjes

Ingrediënten:
g bloem, g boter, kwetsen, marsepein, poedersuiker, pruimen en roomboterbladerdeeg

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / koek en gebak
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Lunch / hoofdgerecht / avondmaal uit Koch!:

Noordzee-vissoep met knoflookbrood

Ingrediënten:
chilipeper, g boter, gezouten boter, grote garnalen, harder, kerriepoeder, kervel, poon, preien, rode paprika, stokbrood, teentjes knoflook, uien, venkelknol, visbouillon, vleestomaten, witte wijn en zeezout

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Lunch / voorgerecht uit Koch!:

Harzer kaassoep

Ingrediënten:
kruiden, l runderbouillon, prei, roomkaas en rundergehakt

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Picknick / snack of tussendoortje uit Koch!:

Speltkoekjes

Ingrediënten:
ei, el melk, gemberpoeder, kaneelpoeder, kaneelsuiker, koude roomboter, rietsuiker, speltbloem, tl bakpoeder en tl kardemompoeder

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / koek en gebak
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Nagerecht uit Koch!:

Romige rijstepap

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, dessertrijst, kaneelstokje, ml melk, onbespoten citroen en vanillestokje

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Nagerecht uit Koch!:

Speculaasmousse

Ingrediënten:
bittere chocolade, bruine rum, eierdooiers, koekkruiden, ml melk, slagroom, speculaas, suiker en witte gelatine

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Speltknäckebröd

Ingrediënten:
g boter, melk, pompoenpitten, sesamzaadjes, speltmeel en zeezout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Brunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch!:

Perziktaart met marsepeinglazuur

Ingrediënten:
amandelessence, bloem, eieren, g koude boter, g poedersuiker, limoensap, marsepein, rijpe perziken, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Ontbijt / brunch / lunch uit Koch!:

Zoete hoorntjes

Ingrediënten:
droge gist, eieren, g bloem, g zout, melkpoeder, ml melk, olie, roomboter en suiker

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / brood en broodgerecht
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koch!:

Haringsalade

Ingrediënten:
aardappelen, augurkenvocht, bietjes, eieren, haringen, mayonaise, mosterd, peper en zout, rode ui, suiker, zoetzure augurk en zure appel

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Brunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch!:

Köstritzer-chocoladetaart

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, cacaopoeder, eieren, g bloem, g boter, g poedersuiker, köstritzer, kristalsuiker, roomkaas, tl bakpoeder, vanille-extract en zachte boter

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding
Alle recepten van Marijne Thomas