Marijne Thomas

We hebben 3 boeken van Marijne Thomas waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Marijne Thomas? Registreren is gratis!

Boeken van Marijne Thomas

Recepten van Marijne Thomas

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Koch! vegetarisch:

Aardappel−walnootgratin

Ingrediënten:
bieslook, eieren, g boter, gehakt, gepelde walnoten, geraspte emmentaler, ml melk, nootmuskaat, peper, vastkokende aardappelen en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / crumble/gratin
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Hoofdgerecht / avondmaal uit Koch!:

Oost-Duitse paprikastoverij

Ingrediënten:
blik gepelde tomaten, gerookte spekblokjes, komijn, olijfolie, peper, runderbouillon, scherp paprikapoeder, teentjes knoflook, tomatenpuree, uien, vleestomaten, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Nagerecht uit Koch!:

Speculaasmousse

Ingrediënten:
bittere chocolade, bruine rum, eierdooiers, koekkruiden, ml melk, slagroom, speculaas, suiker en witte gelatine

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Buffet / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Salade van pompoen & rode ui

Ingrediënten:
avocado, balsamico, komijn, mosterd, nootmuskaat, olijfolie + extra, peper, pompoenpitten, rode uien, tl honing en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Dillekwark

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, dille, el melk, komkommers, kwark, peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Wortel−kummelpuree

Ingrediënten:
honing, komijnpoeder, korianderpoeder, kummelzaad, limoensap, olijfolie, peper, wortels en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Hoofdgerecht / avondmaal uit Koch!:

Kipragout met champignons

Ingrediënten:
citroenrasp, droge witte wijn, el bloem, gezouten boter, kippenbouillon, kippenpoten, mosterd, tl citroensap, witte champignons en witte peper

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Buffet / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Rettichcarpaccio met walnoten

Ingrediënten:
appelazijn, appelsap, appelstroop, citroenmelisse, el suiker, gepelde walnoten, groene appel, komkommer, olijfolie, peper, rettich, rietsuiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Bijgerecht uit Koch! vegetarisch:

Bier-bananenbrood

Ingrediënten:
bananen, eieren, el bloem, el suiker, g boter, lichtbruine basterdsuiker, tl kaneel en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / brood en broodgerecht
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Linzen−courgetteballetjes

Ingrediënten:
banaansjalot, beetje olijfolie, bloem, courgette, geraspte parmezaanse kaas, limoen, panko, peterselie, ricotta, rode chilipeper, rode linzen en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Lunch / hoofdgerecht / avondmaal uit Koch!:

Aardappelsalade

Ingrediënten:
augurken, eierdooiers, eieren, halve komkommer, lente-uitjes, limoensap, mosterd, peper, rode ui, vastkokende aardappelen, verse dille, wittewijnazijn, yoghurt, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Lunch / voorgerecht / hoofdgerecht / avondmaal uit Koch!:

Risotto met zuring en parmezaan

Ingrediënten:
droge witte wijn, geraspte parmezaanse kaas, groentebouillon, kleine uien, kruidenbouillon, olijfolie, risottorijst, saffraan en zuring

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / risotto / rijst
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Lunch / hoofdgerecht / avondmaal uit Koch! vegetarisch:

Spinazieknödel

Ingrediënten:
diepvriesspinazie, eieren, el bloem, g boter, geraspte kaas, geraspte parmezaanse kaas, ml melk, nootmuskaat, oud witbrood, peper, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Brunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch!:

Kruisbessenplaatcake

Ingrediënten:
amandelschaafsel, eieren, g bloem, kruisbessen, paneermeel, poedersuiker, roomboter, slagroom, tl bakpoeder, zakje vanillesuiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Bijgerecht uit Koch!:

Kwetsenmoes

Ingrediënten:
kaneelstokjes, kruidnagel, kwetsen, onbespoten citroen, pruimen en zakje vanillesuiker

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Snack of tussendoortje / picknick uit Koch!:

Jammoppen

Ingrediënten:
boter, custardpoeder, el melk, frambozenjam, suiker, vanille-extract en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / koek en gebak
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Bijgerecht uit Koch! vegetarisch:

Bramencompote

Ingrediënten:
bramen, kaneel, onbespoten citroen, steranijs en vanillesuiker

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Lunch / hoofdgerecht / avondmaal uit Koch!:

Maaltijdsoep met verse tuinkruiden

Ingrediënten:
bot, groentebouillon, hacheevlees, lamsschouder, lavas, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, savooiekool, uien, vastkokende aardappelen, verse tijm, witte kool, wortels, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Brunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch!:

Perenmuffins

Ingrediënten:
birnenbrand, eieren, g boter, ml melk, peren, poedersuiker, poire williams, rozijnen en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / koek en gebak
Alle recepten van Marijne Thomas