Marijne Thomas

We hebben 3 boeken van Marijne Thomas waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Marijne Thomas? Registreren is gratis!

Boeken van Marijne Thomas

Recepten van Marijne Thomas

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Bijgerecht uit Koch! vegetarisch:

Bier-bananenbrood

Ingrediënten:
bananen, eieren, bloem, suiker, boter, lichtbruine basterdsuiker, kaneel en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Duits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Snack of tussendoortje uit Koch!:

Mueslirepen

Ingrediënten:
amandelen, gedroogde abrikozen, gemberpoeder, noten, honing, havermoutvlokken, lijnzaad, ontpitte dadels, sesamzaad, sultanarozijnen, tl geraspte citroenschil, kaneel, water, zaden en zonnebloemolie

Keuken:
Duits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Koch! vegetarisch:

Pompoen−aardappelsoep

Ingrediënten:
aardappelen, appelsap, munt, griekse yoghurt, groentebouillon, kerriepoeder, komijn, kurkuma, peper, pompoen, rode ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Schupfnudeln met rucola, rode uien en parmezaan

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, bruine basterdsuiker, eieren, bloem, knoflook, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, rode uien, rucola, zout en vastkokende aardappelen

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Koch! vegetarisch:

Sperziebonensalade met pistachenoten

Ingrediënten:
citroensap, druivensap, kerstomaat, lente-uitjes, olijfolie, peper, peterselie, pistachenootjes, sperziebonen en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Visburgers met remoulade

Ingrediënten:
aardappelen, augurk, bloem, broodkruim, ei, kappertjes, kervel, kruidenboter, mayonaise, olijfolie, peper, sjalotje, citroensap, witvisfilet, zout, zure appel en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / nagerecht uit Koch!:

Gefrituurde vlierbloesem

Ingrediënten:
eieren, poedersuiker, suiker, kaneel, melk, frituurolie, vlierbloesems, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Stoofvlees met appel en Altbier

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroentijm, boter, grove mosterd, laurierblad, peper, rodewijnazijn, runderlappen, knoflook, uien, volkorenbrood en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Brunch / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch!:

Druiventaart

Ingrediënten:
boter, druiven, eieren, bloem, amandel, poedersuiker en bakpoeder

Keuken:
Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Pittige wortelstoof

Ingrediënten:
chilipeper, groentebouillon, honing, olie, peterselie, knoflook, vastkokende aardappelen, gember, wortels, zoete aardappelen en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Kipragout met champignons

Ingrediënten:
citroenrasp, droge witte wijn, bloem, gezouten boter, kippenbouillon, kippenpoten, mosterd, citroensap, witte champignons en witte peper

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Wortel−kummelpuree

Ingrediënten:
honing, komijnpoeder, korianderpoeder, kummelzaad, limoensap, olijfolie, peper, wortels en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Rettichcarpaccio met walnoten

Ingrediënten:
appelazijn, appelsap, appelstroop, citroenmelisse, suiker, walnoten, groene appel, komkommer, olijfolie, peper, rettich, rietsuiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Linzen−courgetteballetjes

Ingrediënten:
banaansjalot, olijfolie, bloem, courgette, parmezaanse kaas, limoen, panko, peterselie, ricotta, rode chilipeper, rode linzen en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Lintpasta met kerriegarnalen

Ingrediënten:
droge witte wijn, bloem, garnalen, mossel, griekse yoghurt, groentebouillon, kerriepoeder, limoen, lintpasta, peper, roomboter, sjalotjes, suiker, knoflook, gember, wokolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Dronken mosselen in sekt

Ingrediënten:
boter, knoflook, mosselen, peper, peterselie, prei, selderijknol, sjalotjes, wortels en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch! vegetarisch:

Suikeramandelen

Ingrediënten:
amandelen, kaneel, suiker, water en zonnebloemolie

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Picknick / snack of tussendoortje uit Koch!:

Kruidige decemberkoeken

Ingrediënten:
citroenschil, eieren, bloem, gemalen amandelen, ouwelrondjes, sinaasappelschil, suiker, bakpoeder, kaneel, kruidnagelpoeder en nootmuskaat

Keuken:
Duits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Alle recepten van Marijne Thomas