Marijne Thomas

We hebben 3 boeken van Marijne Thomas waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Marijne Thomas? Registreren is gratis!

Boeken van Marijne Thomas

Recepten van Marijne Thomas

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Toast met cantharellen

Ingrediënten:
bieslook, cantharellen, emmentaler, gezouten boter, lente-uitjes, peper en zuurdesembrood

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Lunch / hoofdgerecht / avondmaal uit Koch!:

Maaltijdsoep met verse tuinkruiden

Ingrediënten:
bot, groentebouillon, hacheevlees, lamsschouder, lavas, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, savooiekool, uien, vastkokende aardappelen, verse tijm, witte kool, wortels, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koch!:

Pastinaakpoffers

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodjes, broodkruim, eieren, kerriepoeder, komijn, olijfolie, pastinaak, peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Picknick / snack of tussendoortje uit Koch!:

Hazelnootkoekjes

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, g boter, gemalen hazelnoten en poedersuiker

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / koek en gebak
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Koch! vegetarisch:

Aardappel−walnootgratin

Ingrediënten:
bieslook, eieren, g boter, gehakt, gepelde walnoten, geraspte emmentaler, ml melk, nootmuskaat, peper, vastkokende aardappelen en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / crumble/gratin
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Hoofdgerecht / avondmaal uit Koch!:

Tagliatelle met cantharellen

Ingrediënten:
bandnudeln, droge witte wijn, gezouten boter, lente-uitjes, lintpasta, nootmuskaat, peper, pfifferlinge, rookspek, slagroom en takjes tijm

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koch!:

Zalmtartaar

Ingrediënten:
bieslook, dille, gerookte zalmfilet, kappertjes, limoensap, limoenschil, milde olijfolie, peper, rucola, sjalotje, stokbrood en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Lunch / hoofdgerecht / avondmaal uit Koch!:

Kaassoufflé

Ingrediënten:
almblütenkäse, boter om in te vetten, grote eieren, parmezaanse kaas, peper, stengels bieslook, takje rozemarijn, tijm en tilsiter

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Serveersuggestie Zalm met linzen en spinazie 1 notitie

Hoofdgerecht / avondmaal uit Koch!:

Zalm met linzen en spinazie

Ingrediënten:
crème fraîche, gezouten boter, linzen, olijfolie, peper, peterselie, sjalotje, teentjes knoflook, wilde spinazie en zalmfilets

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Picknick / brunch / snack of tussendoortje uit Koch!:

Sinaasappel-maanzaadmuffins

Ingrediënten:
eieren, g bloem, g boter, karnemelk, maanzaad, suiker, tl bakpoeder, vers sinaasappelsap en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / koek en gebak
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Koch! vegetarisch:

Eierstich

Ingrediënten:
boter, eieren, ml melk, nootmuskaat, peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / ei/omelet/frittata
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Lunch / voorgerecht uit Koch!:

Kruidenpannenkoekjes met cantharellen

Ingrediënten:
boter, daslook, ei, el bloem, knoflook, kruidenbouillon, ml melk, peper, peterselie, pfifferlinge, sjalotjes en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Hoofdgerecht / avondmaal uit Koch!:

Selderijschijven

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodkruim, citroensap, eieren, el bloem, knolselderij, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Lunch / hoofdgerecht / avondmaal uit Koch!:

Aardappelsalade

Ingrediënten:
augurken, eierdooiers, eieren, halve komkommer, lente-uitjes, limoensap, mosterd, peper, rode ui, vastkokende aardappelen, verse dille, wittewijnazijn, yoghurt, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Lunch / hoofdgerecht / avondmaal uit Koch!:

Aardpeer uit de oven

Ingrediënten:
aardperen, bieslook, boter om in te vetten, jonge kaas, kerriepoeder, knoflook, peper, sjalotjes, slagroom, walnoten en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Nagerecht uit Koch!:

Broodpudding met kersen

Ingrediënten:
bakpoeder, eieren, el bloem, el suiker, el zachte boter, kersen, ml melk, oud witbrood, paneermeel, poedersuiker en tl geraspte citroenschil

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Buffet / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Koch! vegetarisch:

Pompoen−aardappelsoep

Ingrediënten:
aardappelen, appelsap, blaadjes verse munt, griekse yoghurt, groentebouillon, kerriepoeder, komijn, kurkuma, peper, pompoen, rode ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Hoofdgerecht / avondmaal uit Koch!:

Oost-Duitse paprikastoverij

Ingrediënten:
blik gepelde tomaten, gerookte spekblokjes, komijn, olijfolie, peper, runderbouillon, scherp paprikapoeder, teentjes knoflook, tomatenpuree, uien, vleestomaten, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / vlees
Alle recepten van Marijne Thomas