Marijne Thomas

We hebben 3 boeken van Marijne Thomas waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Marijne Thomas? Registreren is gratis!

Boeken van Marijne Thomas

Recepten van Marijne Thomas

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Kaassoufflé

Ingrediënten:
almblütenkäse, boter, ei, parmezaanse kaas, peper, bieslook, rozemarijn, tijm en tilsiter

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! 1 notitie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Zalm met linzen en spinazie

Ingrediënten:
crème fraîche, gezouten boter, linzen, olijfolie, peper, peterselie, sjalotje, knoflook, wilde spinazie en zalmfilets

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Selderijschijven

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodkruim, citroensap, eieren, bloem, knolselderij, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch!:

Rabarbertaart met meringue

Ingrediënten:
eieren, bloem, boter, gemberpoeder, rabarber, bakpoeder, vanillesuiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Schupfnudeln met rucola, rode uien en parmezaan

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, bruine basterdsuiker, eieren, bloem, knoflook, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, rode uien, rucola, zout en vastkokende aardappelen

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Maaltijdsoep met verse tuinkruiden

Ingrediënten:
bot, groentebouillon, hacheevlees, lamsschouder, lavas, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, savooiekool, uien, vastkokende aardappelen, verse tijm, witte kool, wortels, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Lunch / avondmaal uit Koch! vegetarisch:

Noten−kwarkburgers met appelsaus

Ingrediënten:
bieslook, boter, chilipeper, gehakt, gember op siroop, noten, ei, havermout, magere kwark, magere yoghurt, rode ui, verse dille, zout en zure appels

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Koch! vegetarisch:

Eierstich

Ingrediënten:
boter, eieren, melk, nootmuskaat, peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Linzen−courgetteballetjes

Ingrediënten:
banaansjalot, olijfolie, bloem, courgette, parmezaanse kaas, limoen, panko, peterselie, ricotta, rode chilipeper, rode linzen en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Lintpasta met kerriegarnalen

Ingrediënten:
droge witte wijn, bloem, garnalen, mossel, griekse yoghurt, groentebouillon, kerriepoeder, limoen, lintpasta, peper, roomboter, sjalotjes, suiker, knoflook, gember, wokolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Visburgers met remoulade

Ingrediënten:
aardappelen, augurk, bloem, broodkruim, ei, kappertjes, kervel, kruidenboter, mayonaise, olijfolie, peper, sjalotje, citroensap, witvisfilet, zout, zure appel en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch! vegetarisch:

Chocoladesalami

Ingrediënten:
biscuitjes, chocolade, eierdooiers, noten, hazelnoten, melk, poedersuiker, rozijnen en rum

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Tagliatelle met cantharellen

Ingrediënten:
bandnudeln, droge witte wijn, gezouten boter, lente-uitjes, lintpasta, nootmuskaat, peper, pfifferlinge, rookspek, slagroom en tijm

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / nagerecht uit Koch!:

Gestoofd zomerfruit met vanillesaus

Ingrediënten:
aardbeien, eierdooiers, frambozen, kaneelstokje, kersensap, melk, rode aalbessen, suiker, citroensap, maïzena, vanillestokje en zwarte bessen

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Noordzee-vissoep met knoflookbrood

Ingrediënten:
chilipeper, boter, gezouten boter, garnaal, harder, kerriepoeder, kervel, poon, preien, rode paprika, stokbrood, knoflook, uien, venkelknol, visbouillon, vleestomaten, witte wijn en zeezout

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Toast met cantharellen

Ingrediënten:
bieslook, cantharellen, emmentaler, gezouten boter, lente-uitjes, peper en zuurdesembrood

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Alle recepten van Marijne Thomas