Marijne Thomas

We hebben 3 boeken van Marijne Thomas waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Marijne Thomas? Registreren is gratis!

Boeken van Marijne Thomas

Recepten van Marijne Thomas

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koch!:

Zalmtartaar

Ingrediënten:
bieslook, dille, gerookte zalmfilet, kappertjes, limoensap, limoenschil, milde olijfolie, peper, rucola, sjalotje, stokbrood en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Oost-Duitse paprikastoverij

Ingrediënten:
tomaat in blik, gerookte spekblokjes, komijn, olijfolie, peper, runderbouillon, scherp paprikapoeder, knoflook, tomatenpuree, uien, vleestomaten, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Venkel & uien in witte wijn

Ingrediënten:
bosuitjes, citroen, jeneverbessen, olijfolie, peperkorrels, rode uien, suiker, rozemarijn, tijm, venkelknol, witte uien en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Toast met cantharellen

Ingrediënten:
bieslook, cantharellen, emmentaler, gezouten boter, lente-uitjes, peper en zuurdesembrood

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Rettichcarpaccio met walnoten

Ingrediënten:
appelazijn, appelsap, appelstroop, citroenmelisse, suiker, walnoten, groene appel, komkommer, olijfolie, peper, rettich, rietsuiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / nagerecht uit Koch! vegetarisch:

Yoghurtpuddinkjes

Ingrediënten:
poedersuiker, gelatine en vanillesuiker

Keuken:
Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Bietenkoekjes met yoghurtdip

Ingrediënten:
bieslook, biet, ei, feta, griekse yoghurt, havermout, komijnpoeder, kurkuma, lente-uitjes, limoen, peper, sesamzaadjes, dille, zout en zure appel

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Brunch / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch!:

Köstritzer-chocoladetaart

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, cacaopoeder, eieren, bloem, boter, poedersuiker, köstritzer, kristalsuiker, roomkaas, bakpoeder, vanille-extract en boter

Keuken:
Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch! vegetarisch:

Chocoladesalami

Ingrediënten:
biscuitjes, chocolade, eierdooiers, noten, hazelnoten, melk, poedersuiker, rozijnen en rum

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / nagerecht uit Koch!:

Gestoomde appelpuddinkjes

Ingrediënten:
appels, boter, citroenen, citroenrasp, eiwitten, boter, poedersuiker en gember

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / nagerecht uit Koch!:

Blozende karnemelkpudding

Ingrediënten:
blaadjes witte gelatine, citroen, gemalen amandelen, karnemelk, slagroom, vanillesuiker en zwartebessenjam

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Bijgerecht uit Koch!:

Kwetsenmoes

Ingrediënten:
kaneelstokjes, kruidnagel, kwetsen, citroen, pruimen en vanillesuiker

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Tagliatelle met cantharellen

Ingrediënten:
bandnudeln, droge witte wijn, gezouten boter, lente-uitjes, lintpasta, nootmuskaat, peper, pfifferlinge, rookspek, slagroom en tijm

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / nagerecht uit Koch!:

Gefrituurde vlierbloesem

Ingrediënten:
eieren, poedersuiker, suiker, kaneel, melk, frituurolie, vlierbloesems, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Hazenbout met cranberrycompote

Ingrediënten:
boter, citroensap, cognac, cranberrycompote, hazenbouten, mosterd, peper, slagroom, tl geraspte citroenschil, verse tijm, wildfond, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
wild
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Koch! vegetarisch:

Pompoen−aardappelsoep

Ingrediënten:
aardappelen, appelsap, munt, griekse yoghurt, groentebouillon, kerriepoeder, komijn, kurkuma, peper, pompoen, rode ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:

Badische slakkensoep

Ingrediënten:
boter, citroensap, eierdooier, bloem, kookroom, kruidenbouillon, nootmuskaat, peper, peterselie, knoflook, wijngaardslakken en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Alle recepten van Marijne Thomas