Marijne Thomas

We hebben 3 boeken van Marijne Thomas waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Marijne Thomas? Registreren is gratis!

Boeken van Marijne Thomas

Recepten van Marijne Thomas

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Drinken uit Koch!:

Bisschopswijn

Ingrediënten:
honing, kaneelstokjes, kruidnagels, rodebessensap, rode wijn, sinaasappels, steranijs, suiker, vanillestokje en witte wijn

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / drank (alcoholisch)
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Bietenkoekjes met yoghurtdip

Ingrediënten:
bieslook, biet, ei, feta, griekse yoghurt, havermout, komijnpoeder, kurkuma, lente-uitjes, limoen, peper, sesamzaadjes, takjes dille, zout en zure appel

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Lunch / avondmaal uit Koch! vegetarisch:

Noten−kwarkburgers met appelsaus

Ingrediënten:
bieslook, boter om in te bakken, chilipeper, gehakt, gember op siroop, gemengde noten, groot ei, havermout, magere kwark, magere yoghurt, rode ui, verse dille, zout en zure appels

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / nagerecht uit Koch!:

Maanzaadsoufflé

Ingrediënten:
boter om in te vetten, eieren, g bloem, maanzaad, ml melk, poedersuiker, zachte boter en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / nagerecht uit Koch!:

Gestoomde appelpuddinkjes

Ingrediënten:
appels, boter om in te vetten, citroenen, citroenrasp, eiwitten, g boter, g poedersuiker en verse gember

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Picknick / snack of tussendoortje uit Koch!:

Hazelnootkoekjes

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, g boter, gemalen hazelnoten en poedersuiker

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / koek en gebak
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:

Bouillon met pannenkoekreepjes

Ingrediënten:
bieslook, bloem, eieren, heldere bouillon, kerriepoeder, kippenbouillon, ml melk, nootmuskaat, roomboter, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / vlees / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Bijgerecht uit Koch!:

Ingemaakte sjalotten

Ingrediënten:
chilipeper, korianderzaad, olijfolie, rozijnen, sjalotjes, suiker, teentjes knoflook, tomatenpuree, witte wijn, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Bijgerecht uit Koch! vegetarisch:

Bier-bananenbrood

Ingrediënten:
bananen, eieren, el bloem, el suiker, g boter, lichtbruine basterdsuiker, tl kaneel en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / brood en broodgerecht
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / nagerecht uit Koch!:

Broodpudding met kersen

Ingrediënten:
bakpoeder, eieren, el bloem, el suiker, el zachte boter, kersen, ml melk, oud witbrood, paneermeel, poedersuiker en tl geraspte citroenschil

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Recept uit Koch!:

Vlierbloesemsiroop

Ingrediënten:
citroenen, citroenzuurpoeder, suiker en vlierbloesems

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / hoofdgerecht / avondmaal uit Koch!:

Lintpasta met kerriegarnalen

Ingrediënten:
droge witte wijn, el bloem, garnalen, gekookte mosselen, griekse yoghurt, groentebouillon, kerriepoeder, limoen, lintpasta, peper, roomboter, sjalotjes, suiker, teentjes knoflook, verse gember, wokolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht / avondmaal uit Koch! vegetarisch:

Uienetaart

Ingrediënten:
basterdsuiker, eieren, g bloem, g boter, karwijzaadjes, kerstomaatjes, melk, olijfolie, paprikapoeder, peper, slagroom, tl citroensap, uien, zakje droge gist, zeezout en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Koch! vegetarisch:

Gort−cantharellenrisotto

Ingrediënten:
boter, cantharellen, droge witte wijn, groentebouillon, olijfolie, parelgort, rode chilipeper, rode uien, verse tijmblaadjes en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / risotto
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Obatzda

Ingrediënten:
bieslook, camembert, el zachte boter, kummel, licht bier, paprikapoeder, peper, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / hoofdgerecht / avondmaal uit Koch!:

Oost-Duitse paprikastoverij

Ingrediënten:
blik gepelde tomaten, gerookte spekblokjes, komijn, olijfolie, peper, runderbouillon, scherp paprikapoeder, teentjes knoflook, tomatenpuree, uien, vleestomaten, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / hoofdgerecht / avondmaal uit Koch!:

Aardpeer uit de oven

Ingrediënten:
aardperen, bieslook, boter om in te vetten, jonge kaas, kerriepoeder, knoflook, peper, sjalotjes, slagroom, walnoten en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / hoofdgerecht / avondmaal uit Koch!:

Zwijneragout met gedroogde pruimen

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, citroen, gedroogde pruimen, jeneverbessen, olie, peper, rode wijn, sjalotjes, teentjes knoflook, tomatenpuree, wildfond, wildzwijnfilet, wortels en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / hoofdgerecht / avondmaal uit Koch!:

Kaassoufflé

Ingrediënten:
almblütenkäse, boter om in te vetten, grote eieren, parmezaanse kaas, peper, stengels bieslook, takje rozemarijn, tijm en tilsiter

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Alle recepten van Marijne Thomas