Ineke Berentschot

We hebben 7 boeken van Ineke Berentschot waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Ineke Berentschot? Registreren is gratis!

Boeken van Ineke Berentschot

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Ineke Berentschot

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Focaccia

Ingrediënten:
bloem, gebuild meel, gist, olijfolie, olijven, rozemarijn, water, zeezout en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Stromboli

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, olijfolie, patentbloem, pecorino, peper, pijnboompitten, rucola, verse gist, water en zeezout

Keuken:
Siciliaans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Lussekater

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gedroogde abrikoos, gist, melk, saffraan, suiker, water en zout

Keuken:
Zweeds
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Roodkorn

Ingrediënten:
bloem van wintertarwe, gepofte roodkorn, gist, roodkorn volkorenmeel, water, zout en zuurdesem

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Recept uit Nachtbrood:

Authentiek witbrood

Ingrediënten:
appelzuurdesem, bloem, gist, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Inlegzuur voor olijven

Ingrediënten:
appelazijn, gedroogde spaanse peper, knoflook, korianderzaad, laurierblad, rozemarijn, tijm, venkelzaad, water en zeezout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht / inmaak
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Tibetaan

Ingrediënten:
gerstemeel, volkoren tarwemeel, water, zonnebloemolie, zout en zuurdesem

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Nachtbrood luxe

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gebuild meel, gist, melk, suiker en water

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Spelt streekbrood

Ingrediënten:
olijfolie, roggemeel, speltbloem, speltvlokken, volkoren speltmeel, water, zeezout en zuurdesem

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Kamut/spelt/eenkoornbrood

Ingrediënten:
bio gist, citroensap, fijn volkoren eenkoornmeel, fijn volkoren kamutmeel, fijn volkoren speltmeel, hazelnoot, lijnzaad, pompoenpitten, sesamzaad, sojabonen, water, zeezout en zonnebloempitten

Keuken:
Duits
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Houthakker

Ingrediënten:
meel t110, meel t65, roggebloem, water, zeezout en zuurdesem

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Emmerling

Ingrediënten:
bakferment, fijn volkoren emmermeel, grof volkoren emmermeel, water en zeezout

Keuken:
Duits
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Handrie's volkoren

Ingrediënten:
gebroken tarwe, olijfolie, volkorenmeel, water, zout en zuurdesem

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Baguette

Ingrediënten:
gist, meel t65, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Alle recepten van Ineke Berentschot