Nachtbrood

Brood van lang gerezen deeg

Een boek van Ineke Berentschot

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Nachtbrood, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Frans landbrood

Ingrediënten:
bloem, gist, water, zout en zuurdesem

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Boerenlandbol

Ingrediënten:
acerola, bakferment, bio gist, fijn volkorenmeel, plantaardige margarine, tarwebloem, water, zeezout en zuurdesem

Keuken:
Duits
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Handrie's olijven-pommodori

Ingrediënten:
italiaanse kruiden, olijfolie, olijven, roggebloem, tarwebloem t65, water, zongedroogde tomaten op olie, zout en zuurdesem

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Spelt streekbrood

Ingrediënten:
olijfolie, roggemeel, speltbloem, speltvlokken, volkoren speltmeel, water, zeezout en zuurdesem

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Kamut/spelt/eenkoornbrood

Ingrediënten:
bio gist, citroensap, fijn volkoren eenkoornmeel, fijn volkoren kamutmeel, fijn volkoren speltmeel, hazelnoot, lijnzaad, pompoenpitten, sesamzaad, sojabonen, water, zeezout en zonnebloempitten

Keuken:
Duits
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Rogge classic

Ingrediënten:
bakferment, volkoren roggemeel, water, zeezout en zuurdesem

Keuken:
Duits
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Fougasse, handvormig

Ingrediënten:
ansjovis, bloem, gebuild meel, gist, kaantjes, knoflook, olijven, paddestoel, paprika, spekjes, ui, vegagehakt, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Grof volkoren

Ingrediënten:
gebroken tarwe, geplette tarwe, tarwebloem, water, zout en zuurdesem

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Autentiek maanzaadbrood

Ingrediënten:
appelzuurdesem, bloem, gist, maanzaadolie, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Honing/noten/rozemarijnbrood

Ingrediënten:
bloem, gist, honing, noten, olijfolie, roggebloem, rozemarijn, water, zout en zuurdesem

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Veel brood van 2 kilo meel

Ingrediënten:
amandel, gebuild meel, gedroogde abrikoos, gist, hazelnoot, rozijn, vijgen, waldkornmix, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Houthakker

Ingrediënten:
meel t110, meel t65, roggebloem, water, zeezout en zuurdesem

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Tibetaan

Ingrediënten:
gerstemeel, volkoren tarwemeel, water, zonnebloemolie, zout en zuurdesem

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Sesamsnijder

Ingrediënten:
bloem, gebuild meel, sesamzaad, water, zout en zuurdesem

Keuken:
Nederlands / Duits
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Tsouréki

Ingrediënten:
amandel, bloem, boter, ei, gebuild meel, gist, kardemompeul, mahlebzaad, masticha, melk, sinaasappelrasp, suiker en water

Keuken:
Grieks
Soort:
brood en broodgerecht / feestdagen
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Emmerling

Ingrediënten:
bakferment, fijn volkoren emmermeel, grof volkoren emmermeel, water en zeezout

Keuken:
Duits
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Pain de campagne

Ingrediënten:
tarwebloem, water, zout en zuurdesem

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Noten/vijgenbrood

Ingrediënten:
gedroogde pruim, noten, tarwebloem, tarwedesem, vijgen, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood 1 notitie

Basisrecept uit Nachtbrood:

Autentiek gemberbrood

Ingrediënten:
appelzuurdesem, gemberpoeder, gist, roggebloem, stemgember, tarwebloem, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht