Nachtbrood

Brood van lang gerezen deeg

Een boek van Ineke Berentschot

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Nachtbrood, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Spelt desembrood met vergeten groente

Ingrediënten:
gebroken spelt, gele biet, gist, honing, oranje-paarse wortel, panatura, roze biet, roze chioggia biet, speltbloem, volkoren speltmeel, water, zout en zuurdesem

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht / groentevulling
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Pain de campagne

Ingrediënten:
tarwebloem, water, zout en zuurdesem

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Panettone

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gebuild meel, gist, krenten, melk, rozijn, sinaasappelrasp, suiker, vanille en water

Keuken:
Nederlands / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Handrie's wit

Ingrediënten:
olijfolie, roggebloem, tarwebloem t65, water, zout en zuurdesem

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Krentewegge

Ingrediënten:
bloem, krenten, rozijn, volkorenmeel, water, zout en zuurdesem

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Rogge classic

Ingrediënten:
bakferment, volkoren roggemeel, water, zeezout en zuurdesem

Keuken:
Duits
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Lussekater

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gedroogde abrikoos, gist, melk, saffraan, suiker, water en zout

Keuken:
Zweeds
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Pain gris

Ingrediënten:
gist, roggebloem, tarwebloem, volkoren roggemeel, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Emmerling

Ingrediënten:
bakferment, fijn volkoren emmermeel, grof volkoren emmermeel, water en zeezout

Keuken:
Duits
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Mueslibonk

Ingrediënten:
cranberry, gebuild meel, gedroogde abrikoos, geplette zaden, gist, hazelnoot, roggemeel, roggezuurdesem, sesamzaad, tarwebloem, turkse rozijnen, water, zonnebloempitten, zout en zuid-afrikaanse rozijnen

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht / zoete hapjes
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Frans landbrood

Ingrediënten:
bloem, gist, water, zout en zuurdesem

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

High tea uit Nachtbrood:

Appelbroodje

Ingrediënten:
appel, bloem, boter, citroensap, gist, kaneel, rozijn, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht / zoete hapjes
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Baguette

Ingrediënten:
gist, meel t65, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Handrie's volkoren

Ingrediënten:
gebroken tarwe, olijfolie, volkorenmeel, water, zout en zuurdesem

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Paasfiguren

Ingrediënten:
bloem, ei, gebuild meel, gist, rozijn, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht / feestdagen
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Focaccia

Ingrediënten:
bloem, gebuild meel, gist, olijfolie, olijven, rozemarijn, water, zeezout en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Handrie's olijven-pommodori

Ingrediënten:
italiaanse kruiden, olijfolie, olijven, roggebloem, tarwebloem t65, water, zongedroogde tomaten op olie, zout en zuurdesem

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood 1 notitie

Basisrecept uit Nachtbrood:

Autentiek gemberbrood

Ingrediënten:
appelzuurdesem, gemberpoeder, gist, roggebloem, stemgember, tarwebloem, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Veel brood van 2 kilo meel

Ingrediënten:
amandel, gebuild meel, gedroogde abrikoos, gist, hazelnoot, rozijn, vijgen, waldkornmix, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Brabants roggebrood

Ingrediënten:
bloem, fijn roggemeel, gist, karnemelk, stroop, volkoren tarwemeel, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht