Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Etli enginar dolmas - Artisjokken gevuld met vlees
- Ingrediënten:
- artisjokken, citroen, citroensap, eidooier, lamsgehakt, olie, peper, rijst, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, bulgur, dille, eidooier, extra vierge olijfolie, fruit, gula djawa, knoflook, kokosnootvruchtvlees, korianderpoeder, kruiden, kruidnagel, lamsgehakt, laos, olijfolie, peper, prei, pure chocolade, runderlappen, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe: