Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Biefstuk met taugé
- Ingrediënten:
- biefstuk, gember, groene lenteui, knoflook, maïzena, runderbouillon, sojasaus, taugé, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bieflap, biefstuk, broccoli, bruine suiker, droge sherry, ei, fijne kristalsuiker, gember, groene lenteui, groene paprika, honing, japanse sojasaus, knoflook, lente-ui, oestersaus, peper, runderbouillon, rundvlees, sesamolie, sherry, suiker, ve-tsin, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis: