Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Saint-Honorétaart
- Ingrediënten:
- bladerdeeg, bloem, boter, eierdooiers, eieren, kristalsuiker, maïzena, melk, slagroom, vanillestokje, water en zout
- Soort:
- zoet / koek en gebak
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelschaafsel, bloem, boter, citroenschil, eidooier, kaneelpoeder, kaneelstokje, kristalsuiker, poedersuiker, pure chocolade, room, roomboterbladerdeeg, sinaasappel, slagroom, suiker, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept uit De pure keuken:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept van Food & Friends: