6 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: baconbladerdeegbloemboterchorizodroge marsaladroge rode wijndroge witte wijneendeifazantgekookte hamgemalen kaneelgroene koolhaasheldere honingjeneverbesjonge duifkippenbouillonkippenleverlaurierbladolijfoliesjalotslagroomuiwortelzwarte peperkorrels
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Fazantenpastei - pasticcio di fagiano

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, cognac, eierdooier, fazant, kippenlever, knoflook, laurierblad, mager varkensvlees, marsala, peper, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / gevogelte / feestdagen / ovenschotel
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

haas met jeneverbessen - lepre con il ginepro

Ingrediënten:
boter, cognac, droge witte wijn, haas, jeneverbes, knoflook, laurierblad, olijfolie, pancetta, sjalot, ui, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild / marinade / feestdagen
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Patrijs met kool - perdiz con coles

Ingrediënten:
bacon, bloem, chorizo, cognac, droge rode wijn, ei, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, groene kool, knoflook, kwartel, melk, nootmuskaat, olijfolie, patrijs, piepkuiken, pittige varkensworst, reuzel, savooiekool, sinaasappelrasp, tomaat, ui, varkensgehakt, verse marjolein, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witbrood, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Catalaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte