Diner / nagerecht uit De keuken van de pure smaak:
Gemarineerde vijgen
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, honing, kaneel, korianderzaad, sinaasappelschil, vanillestokje en vijgen
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- fruit
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, beschuitkruim, bloem, citroenschil, compote, ei, filodeeg, gemalen kaneel, korianderzaad, kruidnagel, plantaardige olie, rozenwater, sinaasappelschil, slagroom, suiker, vloeibare honing, walnoten, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: