Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Tagliatelle met paddestoelen
- Ingrediënten:
- basilicum, eekhoorntjesbrood, fontina, knoflook, paddestoelen, bladpeterselie, tagliatelle, tajarin, tomaten uit blik en ui
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelgnocchi, basilicum, bloem, boter, eekhoorntjesbrood, fontina, italiaanse kruidenmix, kastanjechampignons, knoflook, milde olijfolie, parmezaanse kaas, rode wijn, shiitake, sjalot, slagroom, tajarin, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst: