Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Saté van rundergehakt
- Ingrediënten:
- gehakt, gula bali, jeruk limo, knoflook, kokosmelk, kunyit, rawit, rund en sjalot
- Keuken:
- Balinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroenblaadjes, citroengras, dunne eiermie, gehakt, gember, groentebouillon, ingelegde amsoi, ka, kerriepoeder, kerstomaat, knoflook, kool, korianderwortel, kratiem, kruiden, laos, lente-ui, nam pla, nam prik gaeng ped, sjalot |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier: