Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bruine basissaus
- Ingrediënten:
- afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, basilicum, boter, brandewijn, fond, gedroogde oregano, gemalen zwarte peper, groene paprika, groente, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken: