Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Aspergemousse met garnalensaus
- Ingrediënten:
- asperge, bieslook, gelatine, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, dille, droge witte vermout, ei, garnaal, magere kwark, slagroom en tomatenpuree
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, asperge, balsamicoazijn, bloem, boter, bruine boter, crème fraîche, dille, droge witte vermout, droge witte wijn, fruit, garam masala, garnaal, gehakt, gelatine, gevogeltefond, kerriepoeder, kerstomaat, knoflook, knolselderij, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van De Hippe Vegetarier: