6 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ajvaramandelmeelanijsansjovisansjovisfiletaugurkavocadobaconbakpoederbalsamicoazijnbasilicumbeslagdressingkaasknoflookkomijnkruidenolijfoliepaprikapoederpastapeterseliespecerijensuikerwitte wijnazijnzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Kabeljauw in een zalig korstje

Ingrediënten:
ansjovis, balsamicoazijn, basilicum, citroen, kabeljauwfilet, witbrood, knoflook, parmezaanse kaas, rode spaanse peper, venkelzaad, verse rozemarijn, verse tijm en zongedroogde tomaten in olie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Snack of tussendoortje uit Speisekammer:

Lardo-Crème - Crème van lardo (opties voor smaakmakers)

Ingrediënten:
ajvar, ansjovisfilet, chilivlokken, citroenrasp, gemalen lardo, ingelegde rode ui, kappertjes, knoflook, parmezaanse kaas, rode wijnazijn, rozemarijn, srirachasaus, tijm, truffel en zwarte peper

Keuken:
Noord-west-Europees / Italiaans
Soort:
inmaak
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

VIDEO: 4 gangen kerstmenu in 2 uur

Ingrediënten:
azijn, basilicum, bloemkool, citroen, crème fraîche, dressing, ei, eieren, filodeeg, flespompoen, bloem, boter, gemalen komijn, gort, griekse yoghurt, ijs, kastanjes, knoflook, komijn, kruiden, kruidensalade, kurkuma, marinade, zout, munt, olie, olijfolie, paddenstoelen, paprikapoeder, parmezaanse kaas, pasta, peren, peterselie, bladpeterselie, pompoen, rietsuiker, rucola, vruchtensap, spruiten, spruitjes, steaks, suiker, knoflook, tijm, bakpoeder, kardemompoeder, ui, water, waterkers en witte wijnazijn

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

De Duitse keuken

Ingrediënten:
anijs, augurk, azijn, beslag, bieslook, bonenkruid, brood, cake, deeg, dille, dragon, fruit, gefermenteerde melk, groenten, jam, jeneverbessen, kaneel, kardemom, karwijzaad, kerriepoeder, knoedels, komijn, komkommer, korianderzaad, kruiden, kruidnagels, laurierblad, lavas, marjolein, mayonaise, mosterdzaad, nootmuskaat, paprikapoeder, pasta, peper, peterselie, piment, rum, specerijen, strudel, suiker, tijm, vanille, vet, vlees, wei, zachte kaas, zuivel en zuring