8 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelmeelaubergineazijnbanaanbechamelsausbelegen kaasbotereielleboogjesmacaroniemmentalerknoflookmargarinemelkpennepeperschelpjespastaspecerijensuikertomatenpureeuiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Macaroni met kaas

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, boter, broodkruim, elleboogjesmacaroni, emmentaler, laurierblad, melk, paneermeel, parmezaanse kaas, penne, schelpjespasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige macaroni met kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, elleboogjesmacaroni, laurierblad, mascarpone, melk, paneermeel, parmezaanse kaas, penne, salie, schelpjespasta, wilde paddenstoelen, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eenvoudige macaroni met kaas

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, boter, broodkruim, elleboogjesmacaroni, emmentaler, laurierblad, melk, paneermeel, parmezaanse kaas, penne, schelpjespasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Timballo di maccheroni (timbaal van maccheroni)

Ingrediënten:
amandelmeel, bechamelsaus, bloem, boter, citroenzest, divers vlees, ei, eierdooier, gedroogde funghi porcini, gehakt, ham, kalfsfond, kaneel, kruidnagel, laurierblad, marsala, melk, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, pecorino, peper, ragu, rigatoni, suiker, ui, volle melk, ziti en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Macaroni met chilikaas

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, boter, broodkruim, chilipeper, elleboogjesmacaroni, emmentaler, koriander, laurierblad, melk, paneermeel, parmezaanse kaas, penne, schelpjespasta, spaanse peper, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Ravioli met rundvlees

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, bloem, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, laurier, margarine, paneermeel, parmezaanse kaas, runderstaartstuk, sinaassappel, tijm, tomatenpuree, ui, water en wortel

Soort:
pasta/noodles / rundvlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

8 regels voor een goede hartige taart

Ingrediënten:
bietjes, bloemkool, boter, broccoli, deeg, eieren, eiwitten, kaas, groenten, kaas, knoflook, margarine, melk, paneermeel, patentbloem, specerijen, spinazie, suiker, taart, vet, wortel, zeeuwse bloem en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan Monday: Japanse curry

Ingrediënten:
aubergine, banaan, bloem, bouillon, chilipoeder, courgette, curry, currysaus, eieren, garam masala, groentebouillon, groenten, ingelegde ui, kerriepoeder, knoflook, kokosolie, maïzena, paneermeel, paprika, pasta, peper, radijs, rode paprika, rode ui, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, specerijen, sushirijst, tomatenpuree, vlees, water, waterkers, wortel, zeezout, 
zout en peper en zuivel