3 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideolieazijnbanaansjalotbotercashewnotenchinese rijstwijndonkere sojasausfijne kristalsuikergedroogde chilipepergedroogde garnalengehaktgembergerookte pancettagrof zeezoutkerrieblaadjeskipfiletkippenbouillonkomkommerkorianderlente-uimirinokrasesamoliesuiker
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Kung pao kip

Ingrediënten:
arachideolie, cashewnoten, gedroogde chilipeper, gember, kipfilet, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, oestersaus, ongezouten pindas, sesamolie, shaoxingwijn, suiker, water, zout en zwarte rijstwijn

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Zwemkrab met zoete zwarte-pepersaus, okra en met kaneel ingemaakte komkommer

Ingrediënten:
anijssterren, banaansjalot, boter, donkere sojasaus, fijne kristalsuiker, gedroogde garnalen, gerookte pancetta, grof zeezout, kaneelstokjes, kerrieblaadjes, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lichte sojasaus, maïzena, mirin, oestersaus, okra, rijstazijn, rode chilipeper, sake, witte misopasta, zonnebloemolie, zwarte peper, zwarte peperkorrels en zwemkrabben

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jolande Vos

Recept van I love food & wine:

Aziatische aubergines uit de slowcooker

Ingrediënten:
aubergines, azijn, chilivlokken, chinese rijstwijn, gember, gehakt, lente-uien, lichte sojasaus, maïzena, oestersaus, pinda’s, rode peper, sesamolie, sojabonen, suiker, szechuanpeperkorrels, knoflook, verse koriander en zout