6 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbouillonbouquet garnichampignons à blanccomtécrème fraîchedragondroge witte wijnganzenvetgedroogde dragongeglaceerde witte uitjesgrof zeezoutgruyèrekalfsingewandenkerriepoederkipkippenbouillonknoflookkruidnagellaurierpaprikapoederpeterselieslagroomtijmuiwitte peperzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Kalfsingewanden in sauce poulette - fraise de veau poulette

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, bouquet garni, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, ganzenvet, grof zeezout, kalfsingewanden, knoflook, kruidnagel, nootmuskaat, tarwebloem, ui, verse peterselie, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / orgaanvlees