Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Toast Kannibaal
- Ingrediënten:
- biefstuk, witbrood, kappertjes, mayonaise, sjalot, tabasco en zure augurken
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovisfilet, augurk, basilicummayonaise, bieslook, blanke azijn, brood, citroen, ei, eidooier, fijne mosterd, franse mosterd, harde tacos, ketchup, knoflookolie, nori, olijfolie, paprikapoeder, peper, rundvlees, sojasaus, ui, wakame, waterkers |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Lunch / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: