8 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbakpoederbasilicumdipsausbieslookbladpeterseliebotercabe rawitscayennepepercitroencitroensapdikke yoghurtdragoneenvoudige misodipsauseenvoudige miso-sojadipsauseiknoflookknoflookmayonaiselaurierpaneermeelpepersambaluiwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden - Indorock

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indorock:

Tempura van acar - met terasi-mayonaise

Ingrediënten:
bloem, sodawater, cabe rawits, ei, frituurolie, gember, laos, minikomkommer, natuurazijn, peper, romanesco, sjalot, terasi-mayonaise, witte suiker, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Snack of tussendoortje uit Honey & co:

Wortel-pompoenbeignets

Ingrediënten:
aardappel, bakpoeder, bieslook, citroensap, dragon, ei, flespompoen, gemalen kardemompeulen, mayonaise, plantaardige frituurolie, ui, volkorenbloem, wortel, zeezout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde paddenstoelen

Ingrediënten:
basilicumdipsaus, bloem, boter, cayennepeper, citroen, eenvoudige misodipsaus, ei, frituurolie, paddenstoelen, paneermeel, zeewiermayonaise, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde aardappel

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, cayennepeper, citroen, eenvoudige miso-sojadipsaus, ei, frituurolie, geroosterde pepermayonaise, ketchup, paneermeel, scherpe indiase tomatensaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde artisjokharten

Ingrediënten:
aioli, artisjokhart, bloem, boter, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, kruidige yoghurtsaus, mosterdsaus, paneermeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Ragout de morue - Gestoofde zoute vis

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, cayennepeper, extra vergine olijfolie, frituurolie, gedroogde gezouten vis, knoflook, knoflookmayonaise, laurier, nieuwe aardappels, saffraanpoeder, tomaten, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans / Portugees / Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Een recept uit Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden - Indorock

Diner / hoofdgerecht uit Indorock:

Ayam geprek

Ingrediënten:
bloem, dikke yoghurt, eiwitten, frituurolie, kippendijen, knoflookpoeder, korianderacar met radijs en komkommer, laosmayonaise, maïzena, sambal, wodka, zout en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch