Recept uit De Joodse keuken:
Kreplach - pasta gevuld met gekookt rund- of kippenvlees
- Ingrediënten:
- ei, kippenvlees, gekookt rundvlees, kruiden, olie, pastadeeg, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijnzuur, bladgroenten, carboxymethylcellulose, citroen, cornflakes, dille, fleur de sel, frituurvet, gehaktballen, kabeljauw, karamel, kipfilet, kippenvlees, kleurstof, knoflook, kruiden, olie, peper, rundvlees, water |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: