Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Sauce spéciale à l'ail pour gigot - Knoflooksaus voor gebraden lam
- Ingrediënten:
- bruine lamsfond, knoflook, melk, peper, rijst, rozemarijn, runderbouillon, tijm, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, avocado, banaan, basmatirijst, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, bruine lamsfond, citroensap, courgette, curry, currysaus, garam masala, gember, groentebouillon, ingelegde ui, olie, peper, rode ui, specerijen, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Jenny Alvares:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier: