Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Saucijzenbroodjes
- Ingrediënten:
- beschuitkruim, bloem, ei, ketjap manis, melk, nasikruiden, roomboterbladerdeeg, rundergehakt, sambal en selderijblad
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- quiche / rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | beschuitkruim, bloem, boter, ei, gerookt spek, kalfsgehakt, ketjap manis, mortadella, nasikruiden, olijfolie, oude kaas, parmezaanse kaas, peper, roomboterbladerdeeg, salie, sambal, selderijblad, zout, zuurkool |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek: