Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Croquetten van de visser 2; zalm - Gaston Clément, 1958
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, eidooier, eiwit, frituurvet, kaas, paneermeel, peper, peterselie, tomatensaus, zalm en zout
- Keuken:
- Belgisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis op zout, artisjok, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, eidooier, eiwit, frituurvet, grapefruitsap, kaas, knoflook, olijfolie, peterselie, tomatensaus, verse bergamot, verse sardines, water, witte wijn, zalm |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel: